Den nye motorvej og beliggenheden i midten af Jylland er med til at gøre Silkeborg endnu mere attraktiv både for virksomheder og private. Når den nye motorvejs åbnes, bliver byens infrastruktur forbedret betydeligt, og kan være med til at sætte skub i væksten hos mange virksomheder – også i byggebranchen.

Der foregår i øjeblikket store byggerier i Silkeborg midtby, og endnu flere er på vej. MJT Container leverer en række forskellige ydelser – hovedsageligt containerudlejning i Silkeborg. Det er dog ikke kun containere til store offentlige byggeprojekter, de ligger inde med. MJT Container tilbyder forskellige typer af containere i forskellige størrelser, som matcher ethvert formål. Man kan altså leje containere til både industrirenovation, større byggerier eller bare til haveaffald fra større projekter i haven.

Lej en container i Silkeborg

I forbindelse med ombygning og renovation er det oftest en fordel at leje en container. Det gør både oprydning, sortering og afskaffelse meget nemmere, og skaber et overblik over projektet. uanset om det er stort eller småt. Man vil ofte, i forbindelse med renovation og ombygning, have en masse byggerod til overs, som hører til de forskellige affaldsgrupper. Ved leje af containere i Silkeborg, kan man sortere de forskellige materialer, og dermed holde byggeriet miljøvenligt – i hvert fald når det kommer til affaldssortering.

Miljøbevidst rådgivning om affaldssortering og genanvendelse

Affaldssortering, genanvendelse og generel miljøbevidsthed er et meget omdiskuteret emne. Det er vigtigt, at vi skåner vores natur. Men ved man egentlig, hvordan man sorterer affaldet, så det er bedst for miljøet, eller hvilke materialer, man kan genanvende? Det er svært at danne sig et overblik, og derfor bliver løsningen oftest, at det hele ryger i samme container og derefter smides ud.

Faktisk kan miljørigtig affaldssortering i forbindelse med større byggerier, sparer din virksomhed for mange penge. Der findes nemlig affaldsudgifter, som man betaler for alt det affald, der skal deponeres eller forbrændes. Alt dette kan MJT Containers medarbejdere rådgive dig og din virksomhed omkring.

De tilbyder tilmed også at skabe et overblik over de forskellige containere på byggepladsen, så affaldssorteringen bliver langt nemmere og mere overskuelig.

Alle medarbejdere hos MJT Container er uddannet, og har deltaget i relevante kurser, der har klædt dem på til at besvare alle kunders spørgsmål omkring byggematerialer, affaldssortering, genanvendelse og containerudlejning i Silkeborg bedst muligt.

find dine byggematerialer herByggematerialer til virksomheder og private

Udover at være rustet til at kunne besvare de spørgsmål, kunderne måtte have, er medarbejderne også trænet i at yde en smilende og fleksibel service. MJT Container forhandler nemlig også byggematerialer til både private og virksomheder. Mængden af alle de forskellige materialerne kan tilpasses, så de passer til den enkelte kundes behov. Så på trods af, at containerudlejning i Silkeborg er hovedbeskæftigelsen, forhandler MJT Container altså også byggematerialer som eksempelvis granit, grus og flis. Disse materialer kan leveres – eller afhentes, og man behøver altså ikke nødvendigvis at leje en container til det formål.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg