Bigbags

Bigbags er en fleksibel løsning til opbevaring og sortering af mange forskellige typer affald og fungerer som et praktisk alternativ til containere, hvis pladsen er trang, og det derfor er svært at få plads til en container på stedet.

Bigbags gør det nemt at sortere affaldet, og hos MJT Container finder du bigbags i to forskellige størrelser afhængigt af dit behov. Vi kan tilbyde bigbags i størrelserne 1 m3 og 2 m3.

Denne affaldsløsning kan benyttes de fleste steder og er ideel til levering af f.eks. sand, grus, sten og granitskærver til udendørs projekter både til private og erhverv. Det betyder også, at materialerne er opbevaret på en måde, hvor det er nemt at tage de nødvendige mængder fra løbende.

Derudover kan de med fordel benyttes til haveaffald, og de er også gode at anvende til byggeprojekter, hvor det er muligt at sortere byggeaffald som beton, asfalt, gips, klinker og murbrokker. Fordelen ved bigbags er, at de nemt kan flyttes og placeres efter behov.

Hvis du har meget store affaldsmængder, bør du overveje en anden løsning, da denne affaldsløsning primært benyttes til mindre affaldsmængder. Til store mængder af en bestemt type affald kan du med fordel anvende en af vores mange containere. Nedenfor finder du information om, hvordan du anvender bigbags korrekt, og hvilke krav du skal være opmærksom på.

 


 

Korrekt anvendelse

  • Kan placeres op til 10 meter fra hvor lastbilen kan komme til
  • Lasteevne på maks 1,5 ton
  • Må max fyldes op til 5 cm fra topkant

Må ikke anvendes til

  • Farligt affald
  • Olie og kemikalier
  • Dagrenovation 

 


Affaldsløsninger

Minicontainere

Midicontainere

Maxicontainere

Mobilkomprimatorer

Ballepressere

Plastfade

Posestativer