Kontakten med kunderne

Kontakten med kunderne betyder noget – derfor rådgiver vi

Der er en god grund til, at vi gerne rådgiver vores kunder om den rigtige løsning inden for det ene eller det andet. Det gør en forskel for vores kunder, og på den måde gør det en forskel for os. Glade og tilfredse kunder er alfa og omega. Der er to sider af den sag. […]

Sådan sorteres byggeaffald

Hvordan sorteres byggeaffald korrekt?

Genanvendelse og genbrug er emner, der er meget fremme for tiden. Vi skal passe på vores miljø, og der er genanvendelse og genbrug et skridt på vejen. Dette gælder også i forbindelse bortskaffelse af byggeaffald og haveaffald.

Sparring og råd til byggeprojekt

Få sparring og råd ved dit næste byggeprojekt

Der er mange overvejelser, der skal gøres, når man går i gang med et nyt byggeprojekt som privatperson. Hvordan skal det færdige resultat se ud? Skal der indhentes byggetilladelser? Hvilke byggematerialer skal bruges – og hvor meget? Hvordan bortskaffer du affald?

Håndværkere er på byggepladsen

Hold håndværkerne på byggepladsen – ikke genbrugspladsen

Håndværkere er uundværlige i samfundet. De står for at lave nogle af de mest fundamentale og grundlæggende dele af vores liv, og så er de gode til deres arbejde. Altså arbejdet med at bygge.

pcb

Har du styr på de svært nedbrydelige stoffer, som findes i byggeaffald?

I byggebranchen støder man ofte på gamle byggematerialer, som skal rives ned, skiftes ud og køres af vejen. Her kan være tale om alt lige fra træ og termoruder til beton- og murbrokker. Der er forskel på materialer alt efter, hvornår de er fra.

Har du styr på genanvendelse og hvilke fortjenester der er?

Har du styr på genanvendelse og hvilke fortjenester der er?

Vores verden er i fremdrift, og der er især godt gang i byggeindustrien. Der skal tegnes, bygges og renoveres, så vores samfund kan vokse og hænge sammen. Det kræver meget planlægning, en fornuftig økonomi og en masse hårdtarbejdende folk, som skal stå for at få projekterne fuldført.