Containere til byggepladser

Hos MJT Container kan man leje containere til ethvert formål – også byggepladser. Vi har containere i alle størrelser, og vi anser det for en af vores mest fornemme opgaver at sikre, at vores kunder får den rigtige løsning til deres behov, når vi indgår i et samarbejde med dem. Det gælder også byggepladser.

På byggepladser er det ekstra vigtigt med containere til ødelagte og overskydende byggematerialer. Det er det, fordi produktionen af byggematerialer er enormt CO2-forurenende. Ved at sortere byggematerialer i containere, bliver det muligt at genanvende affaldet til at fremstille nye materialer. På den måde gør man naturen en kæmpe tjeneste, og det er vi store fortalere for hos MJT Containere.

Du kan læse mere om genanvendelse her.

Byggepladser opnår også besparelser

Hvis man ikke vil sortere sit affald selv, fordi det tager for lang tid, er der andre, der gør det. Det har man besluttet sig for, fordi affaldssortering og genanvendelse er så vigtigt for miljøet. Men det er også dyrt at få andre til at sortere sit affald. Derfor er der indført en affaldsafgift til at dække denne udgift.

Ved at sortere sit affald korrekt og sørge for, at et registreret firma håndterer bortskaffelsen af byggeaffaldet, kan man opnå store besparelser på afgifterne. I de tilfælde, hvor der indgår metal i affaldet, er det en ekstra kilde til besparelser, da metalaffald kan sælges til skrothandlere, som foretager den videre bearbejdning af metallerne.

En grønnere profil gør et godt indtryk

Med det store fokus, der i dag er på miljø og natur, kan det betyde rigtig meget for virksomheder at tage den grønne indstilling til sig. Det virker nemlig rigtig godt i markedsføringsøjemed at have en grøn profil – og så er det et ”trick”, som man kan benytte med god samvittighed. Man gør nemlig noget godt for naturen, samtidig med at man opnår et bedre image – og det kan være en afgørende forskel for nogle kunder og samarbejdspartnere.

Hos MJT har vi valgt den grønne linje, og det er ikke bare for at sælge mere. Vi tror oprigtigt på det, og ved at rådgive om genanvendelse og affaldssortering, når vi udlejer containere, håber vi på, at vi er med til at udbrede hensynet til naturen.

lej-en-container-til-byggepladsLej en container til din byggeplads

Mangler du en container til din byggeplads? Så kan vi hjælpe. Hos MJT Container er vi eksperter i containerudlejning, og vi har et kæmpe udvalg af pæne og ordentlige containere. Det er nemlig ikke det kønneste objekt i verden, men det hjælper lidt på det, når containeren ikke er rusten og bulet. Vores er malede og pæne, så de skæmmer ikke deres omgivelser.

Du kan læse mere om containerudlejning her.

Du kan også bare ringe til os med det samme – telefonnummeret er 87 61 43 00.

Vil du vide mere?