Materialer til erhverv og private

Hos MJT Container kan du også finde materialer til dit næste projekt. Vi har et udvalg af sten, sand, grus, flis og granit, som vi sælger til både virksomheder og private. Det er muligt at afhente materialerne selv eller få dem leveret til sin bopæl, og man behøver derfor ikke nødvendigvis at leje en container til formålet, selvom det selvfølgelig også er en løsning, vi kan finde ud af. I nogle tilfælde kan det være en god løsning at have containeren stående på lokationen, så man kan tage materialerne fra containeren løbende.

Det betyder meget for os at være en fleksibel samarbejdspartner for vores kunder, og hos MJT Container bliver mængden af sand, grus og granit m.m. tilpasset, så den matcher den enkelte kundes behov, og der kan derfor leveres materialer til mindre private projekter i hus eller have, men også til virksomheder i forbindelse med større renoveringer og byggerier. Vi er meget fleksible i vores service, og vi tilbyder både levering og afhentning.

Få et godt råd med på vejen

Selvom vores hovedbeskæftigelse er containerudlejning, kan vi altså også levere byggematerialer til både industri og private. Vi giver altid gerne et godt råd med på vejen, hvis du har nogle spørgsmål til materialerne.

Vi rådgiver nemlig ikke blot om valg af rette container og affaldssortering, men også om hvilke materialer, du skal bruge, og hvordan du skal bortskaffe det affald, der i øvrigt opstår i forbindelse med dit byggeprojekt.

Granit, sand og meget mere

Vi tilbyder bl.a. granit og sand, og for alle vores materialer gælder, at vi kan sælge og levere ned til 1 kubikmeter – man behøver altså ikke at købe en containerfuld ad gangen eller kun til store projekter.

Hos os finder du følgende materialer:

  • Sort granit
  • Grå granit
  • Stabilgrus
  • Lyse ærtesten, 8-16 mm
  • Harpet sand
  • Harpet muld
  • Sandkassesand, hvidt
  • Træflis
  • Barkflis

Kontakt os

Hvis du er interesseret i at købe byggematerialer hos os, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes hver dag på telefon 87 61 43 00 og mail salg@mjtcontainer.dk. Har du lyst, er du også velkommen til at besøge os.

Find vores adresse og åbningstider her.

Var det ikke byggematerialer du ledte efter? Læs om containerudlejning her.

Mangler du nogle byggematerialer?