Stort udvalg af containere til erhverv og private

Hos MJT Container tilbyder vi et stort udvalg af containere i alle størrelser til både erhverv og private. Derfor har vi altid en container, der passer til dine behov. Hos os kan virksomheder fra alle brancher leje en container, f.eks. detailkæder og håndværkere, men vi henvender os også til private, som har behov for at leje en container. Det kan f.eks. være i forbindelse med et haveprojekt eller et renovationsprojekt i hjemmet.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den container, der matcher dine behov, og vores sortiment inden for containerudlejning indebærer både minicontainere, midicontainere og maxicontainere. Derudover tilbyder vi mobilkomprimatorer og ballepressere, bigbags, plastfade og posestativer.

Du kan læse mere om de forskellige containertyper og affaldsløsninger, hvor du kan finde mere information om de forskellige containertyper og -størrelser, og hvad de typisk anvendes til. Vi tilbyder et stort udvalg af containere, og hvis du er interesseret i at leje en container, er du meget velkommen til at kontakte os eller bestille en container på vores webshop.


Find ud af hvilken løsning, der er den rette for dig

Minicontainere

Midicontainere

Maxicontainere

Mobilkomprimatorer

Ballepressere

Bigbags

Plastfade

Posestativer