Aarhus er den største by i Jylland, og det er en by i vækst. Det betyder, at Aarhus er en af de byer, hvor der sker allermest byggeri. Der opføres nye boligejendomme samt erhvervsejendomme hele tiden – sideløbende med de store ændringer i infrastrukturen, som skal få trafikken til at glide lettere i fremtiden.

Alt i alt er Aarhus en by, hvor man som beboer eller besøgende vil se mange stilladser, meget byggerod og adskillelige containere langs vejene og de mange byggeprojekter. Som lokalt forankret udbyder af containerudlejning i Aarhus, er MJT Container det oplagte valg, når der skal indhentes containere til byggepladserne i Aarhus.

Få den rigtige container på pladsfaa en container her

Arbejdet med at afskaffe bygge- og haveaffald korrekt bliver betydeligt nemmere, hvis man har de rigtige containere til de rette formål. Der er ikke meget ved at bakse med en lukket container, når man skal afskaffe store murbrokker og andet byggeaffald.

Derfor har MJT Container en dygtig ekspert på området, der sidder parat til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig til det rigtige valg, når du ringer til vores salgsafdelingen. Vi sørger for, at du får bestilt de containere, der kan dække virksomhedens behov. Skulle behovet ændre sig undervejs eller vise sig, at containeren alligevel ikke var den rigtige, klarer vi nemt og uden bøvl at få ombyttet, så I kan komme hurtigt og gnidningsfrit videre.

Miljørigtig affaldssortering

Når det kommer til miljø og natur er Aarhus en af foregangsbyerne i landet. Med tiltag som ”Ren by Aarhus” er miljø og denne rene by nemlig i fokus. Disse kerneværdier deler MJT Container med Aarhus. Vi har nemlig også fokus på miljørigtig affaldssortering. Vi mener, at det skal være nemt at komme af med sit affald på en ansvarlig måde!

Når vi lejer containere ud i Aarhus, sørger vi for at give gode råd om affaldssortering med på vejen, når det ønskes. Hos os kan du få skilte med til containeren, der gør det nemmere for dine medarbejdere at sorterede eksempelvis byggeaffald korrekt. Gennem sådanne små tiltag får din virksomhed en grønnere profil.

Hvorfor være miljøbevidst?

I storbyer er forureningen generelt værre end i mindre byer. Derfor skal man, især i Aarhus, overveje hvordan man griber et stort byggeprojekt an, for at gøre det så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Hos MJT Container kan man leje containere, og tilmed modtage faglig rådgivning om affaldssortering og genanvendelse af affald. Det er vigtigt at sortere sit affald for at sikre sig, at det der kan genanvendes, ikke går til spilde og deponeres eller forbrændes.

Ved at genanvende så meget som muligt, kan man mærke tydelige og direkte besparelser. Dette skyldes affaldsafgifterne. Der er naturligvis ikke affaldsafgifter på det affald der genanvendes. På den måde kan det godt betale sig at være miljøbevidst i forbindelse med affald.

Det er dog ikke kun den direkte besparelse, der er værd at nævne. Ved at sortere og genanvende alt affaldet på byggepladser, begrænser man forureningen, og er på den måde med til at gøre Aarhus til en renere by – hvilket naturligvis er en god investering fremadrettet.

Containerudlejning til private i Aarhus

Udover leje af containere og rådgivning til virksomheder i forbindelse med industrirenovering og andet byggeri, kan MJT Container også være behjælpelige med containerudlejning til private i Aarhus.

En container kan være god at bortskaffe affaldet i, både i forbindelse med renovering af eksisterende bygninger, nybyggeri, opbevaring eller et større haveprojekt. Der findes altså containere i alle typer og størrelser, der matcher ethvert formål – både hos virksomheder og i private hjem.

MJT Container rådgiver tilmed de private om miljørigtig affaldssortering og genanvendelse, og kan også være behjælpelig med bortskaffelse af affaldet – selvfølgelig på den mest miljørigtige måde.

Byggematerialer i Aarhus

Udover at beskæftige sig med containerudlejning i Aarhus sælger MJT Container også et udvalg af byggematerialer som eksempelvis sand, grus og granit. Man kan altså, uden at leje en container, få byggematerialerne leveret på sin bopæl eller afhente dem selv.

På trods af, at containerudlejning er MJT Containers hovedbeskæftigelse, kan vi sagtens rådgive i forbindelse med byggematerialerne til både industri og private. Hvis man er privat, og ikke behøver en særlig stor mængde byggematerialer, er dette intet problem. Hos os kan du handle helt ned til 1 m3.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg