Favrskov kommune er blandt andet bygget op af byerne Hadsten, Hammel og Hinnerup. Hele kommunen dækker over et areal på 539,36 kvadratkilometer, og har 47.655 indbyggere.

MJT Container rådgiver om affaldssortering og genanvendelse, og udlejer containere i Favrskov kommune – på hver eneste kvadratkilometer. Man kan altså leje containere hos MJT Container, lige meget om man er bosat i Hinnerup, Hadsten eller Hammel.

Det lokale aspekt betyder også, at hjælpen ikke er langt væk, og at det hele kan foregå hurtigt, uanset om det drejer sig om byggematerialer, rådgivning eller containerudlejning i Hinnerup, Hadsten eller Favrskov.

faa den korrekte raadgivning herMiljøbevidste fagfolk

Bevidsthed om miljøet bliver mere og mere relevant i takt med, at mange byer oplever stigende forurening. MJT Container er meget bevidste omkring forurening, og er generelt ekstremt miljøvenlige, når det kommer til affald og sortering af dette.

Selvom MJT Containers hovedbeskæftigelse må siges at være containerudlejning i Favrskov, beskæftiger de sig også med affaldssortering og genanvendelse, samt rådgivning om dette.

Hvis du har svært ved at få overblikket samt at finde hoved og hale i de forskellige affaldsafgifter, og hvad der anses som værende miljøvenlig adfærd, kan MJT Containers medarbejdere hjælpe.

Både konsulenter og chauffører er nemlig uddannet, og har tilmed en række relevante kurser, som har haft til formål at ruste dem til at kunne besvare alle spørgsmål, der måtte være for kunder og samarbejdspartnere – virksomheder såvel som private.

MJT Container sætter en ære i at yde god og fleksibel service. De tilpasser sig kundens behov, og tilbyder eksempelvis små containere til private og større containere til virksomheder.

Udover containerudlejning er MJT Container også forhandler af byggematerialer som eksempelvis træ- og barkflis, sand, muld og både sort og grå granit. Mængden af materialet bliver tilpasset den enkelte kunde, så der er altså ikke en fast mængde, man skal købe.

På den måde henvender byggematerialerne, affaldssorterings- og genanvendelsesrådgivningen samt containerudlejningen sig ikke kun til virksomheder, men også til private. Alt bliver tilpasset den enkelte kundes behov, og derfor kan både virksomheder og private benytte sig af MJT Containers mange forskellige ydelser.

Orden på byggepladsen

Der er godt gang i byggeindustrien – både i større og mindre byer. Et byggeri kræver meget tid og planlægning, uanset om det er en privat renovering eller et større byggeri. Der findes love og afgifter, som henvender sig til alt det affald, der findes på byggepladsen. Det er bygherren, der har det endelige ansvar for, at alt bliver overholdt.

Dog bliver miljøet ikke altid prioriteret så højt i store byggerier, hvor mange andre brikker skal falde på plads. Af den grund tilbyder MJT Container rådgivning og en hjælpende hånd til, hvordan man kan sortere affaldet bedst muligt, så det, der kan genanvendes, ikke bliver sendt til forbrænding.

Ved leje af containere i Hadsten, Hinnerup, Hammel og Favrskov hos MJT Container bliver man altså klædt på til selv at kunne varetage affaldssorteringen fremadrettet på den mest miljørigtige måde, og derved kan man mærke en klar besparelse i forbindelse med affaldsafgifter.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg