Randers er en del af Østjylland, og er faktisk Danmarks sjette største by. De fleste kender nok Randers for byens regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov, men Randers har også andet at byde på.

Mange danske og udenlandske virksomheder har afdelinger eller hovedkontorer i byen. Men hvad har dette med udlejning af containere i Randers at gøre?

MJT Container udlejer containere i alle hjørner af Randers kommune, uanset om du bor i centrum, eller i udkanten af byen, kan du gøre brug af alle MJT Containers forskellige services og ydelser.

Rådgivning om miljørigtig affaldssortering

Udover at tilbyde containerudlejning i Randers, har MJT Container også en række andre ydelser, de kan tilbyde sine kunder. Dette gælder blandt andet en god og faglig rådgivning i forbindelse med sortering af affald på byggepladser eller ved private renoveringer og projekter.

Hos MJT Container kan man leje containere, der matcher lige netop det behov, man skal have indfriet. Derudover kan man modtage rådgivning omkring affaldsudgifter og genanvendelse af alt det affald, der kommer i forbindelse med et byggeri.

På den måde kan MJT Container hjælpe virksomheden med at spare penge i forhold til afgifterne, samtidig med, at hele byggeriprocessen bliver langt mere miljørigtig og skånende.

MJT Container kan eksempelvis være behjælpelige med at skilte de forskellige containere på pladsen, så alle kan skabe sig et overblik over affaldssorteringen, og på den måde være med til at gøre sorteringen nemmere og langt mere effektiv.

Byggematerialer til randrusianerne

Det er dog ikke kun rådgivning omkring affaldssortering og genanvendelse, samt containerudlejning i Randers, som MJT Container kan være behjælpelige med.

Vi er nemlig også forhandlere af byggematerialer, som for eksempel sand til sandkasser og forskellige former for granit og flis. Og man behøver faktisk ikke at købe en uoverskuelig stor mængde. Hos MJT Container bliver mængden tilpasset, så den matcher den enkelte kundes behov.

Der kan leveres helt ned til 1 kubikmeter, og derfor sælges byggematerialerne til både mindre private projekter i hus eller have, men også til virksomheder i forbindelse med større renoveringer og byggerier.

Miljøbevidste forbrugere

hjaelp til raadgivning her

Danskernes interesse for klima og miljø er steget betydeligt de seneste par år. Mange forbrugere er ekstremt miljøbevidste, og fortrækker enten virksomheder med miljømærket, eller som minimum virksomheder, som har en eller anden form for miljøpolitik.

Ved at bruge MJT Container til din virksomheds containerudlejning i Randers, får du en service, som hjælper dig med at kickstarte gode muligheder for affaldssortering, som tilmed skåner miljøet.

På den måde henvender din virksomhed sig pludselig mere til de meget miljøbevidste forbrugere. Dette gælder både, hvis virksomheden er i byggebranchen, men også hvis der blot bliver renoveret.

Der findes altså mange forskellige gode grunde til, at man skal bruge MJT Container til containerudlejning i Randers. Man er sikret rådgivning og sparring i forbindelse med valg af container, men også når det kommer til miljøbevidsthed, kan MJT Container være behjælpelige.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg