Skanderborg kommune er en del af region Midtjylland. Kommunens største byer er Skanderborg, Galten og Hørning, som tilsammen har 33.155 indbyggere. I hele kommunen bor der lige knap 60.000 mennesker. De sidste par år har Skanderborg kommune haft en stor stigning i arbejdspladser og nyetablerede iværksættervirksomheder. Erhvervsstrukturen i kommunen viser, at de private virksomheder primært hører til i byggebranchen. Virksomheder i denne branche får, i forbindelse med eksempelvis industrirenovering, på et eller andet tidspunkt brug for containerudlejning i Skanderborg, købe byggemateriale eller få eksperthjælp i forbindelse med affaldssortering og genanvendelse. Alt det kan MJT Container være behjælpelig med.

Lokale affaldseksperter i Skanderborg

Alle ansatte i MJT Container har fået den rette uddannelse og relevante kurser, for at kunne være opdateret i forbindelse med eksempelvis lovgivning og miljøbevidsthed omkring containere og affald. Dette gælder både chauffører og konsulenter. Alle medarbejdere kan derfor rådgive kunderne omkring containere, genanvendelse af affald og affaldssortering. Derudover optræder alle medarbejdere servicemindede og smilende, og dette gør kommunikationen mellem virksomhederne og chaufførerne eller konsulenterne lettere. MJT Container har i øjeblikket fem chauffører, som blandt andet kører i Skanderborg, og altid er klar på at yde den bedste service.

faa den rigtige miljoe raadgivning herMiljø i fokus

Hos MJT Container er det grønne i fokus. For at være miljørigtig, skal affald sorteres og håndteres på den rette og mest miljøvenlige måde. Genanvendelse er væsentligt, når man snakker om håndtering af affald på en miljørigtig måde – og faktisk giver det også besparelser. Der findes nemlig en affaldsafgift, som gælder alt det affald, der deponeres og forbrændes. Beskatningen er opdelt i affaldsvarmeafgift og tillægsafgift. Så jo mere affald man genanvender – jo flere penge sparer man, idet mindre affald sendes til forbrænding.
Udover de store besparelser vil affaldssortering og genanvendelse spare naturen for en masse forurening, som er en vigtig investering i fremtiden.

Hvis du er i tvivl om, hvad disse afgifter betyder for dig eller din virksomhed, har brug for hjælp til affaldssortering, eller søger containerudlejning i Skanderborg, så er MJT Container klar til at hjælpe.

Den rigtige container til det rette formål

Hvis din virksomhed skal renovere, er affaldscontainere en nødvendighed. MJT Container har alle typer og størrelser af containere, og kan derfor tilbyde netop den container, der passer bedst til din virksomheds behov. MJT Container giver dig ikke blot den rette container, men har også den rette intention. Der er krav om miljøbevidst affaldshåndtering i byggebranchen, og derfor anbefaler MJT Container, at alt affald bliver sorteret inden pålæsning i containerne. Sortering kan spare din virksomhed for mange penge, og derfor er MJT Container behjælpelig med eksempelvis skilte på containeren, så det bliver nemmere at sortere affaldet og bevare overblikket.

Kontakt MJT Container for containerudlejning i Skanderborg, der matcher netop dit behov og lad dem rådgive dig til dit næste byggeprojekt – lige meget om du er privatperson, eller henvender dig på en virksomheds vegne.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg