Containerudlejning - containere til ethvert formål

Vi tilbyder containere i forskellige typer og størrelser, som sikrer, at vi altid har en container, der matcher dine behov. Derfor kan vi også imødekomme de særlige behov, du måtte have. Det kan f.eks. være pladsmangel, der betyder, at der er nogle begrænsninger i forhold til, hvilken container der kan anvendes. Vi tilbyder containerudlejning til erhverv, og hos os kan virksomheder fra alle brancher leje en container. Vi henvender os også til private, som ønsker at leje en container til renoveringsprojekter eller lignende.

Det er vigtigt for os, at du som kunde får den løsning, der passer til netop dig. Som et naturligt led i samarbejdet med både private og virksomheder rådgiver vi altid vores kunder om det rette valg af container - både hvad angår type, størrelse, interval for tømning m.m. Skulle behovet ændre sig undervejs, eller viser det sig, at containeren alligevel ikke var den rigtige, klarer vi nemt at få ombyttet containeren. Så kan du komme hurtigt og gnidningsfrit videre.

Når du lejer en container hos os, kan du naturligvis også få hjælp til at håndtere affaldet efterfølgende. Vi er registreret som transportør og indsamler i Affaldsregistret, og som kunde er du derfor garanteret, at vi altid håndterer dit affald på en korrekt, sikker og miljøvenlig måde.


 

Lej en container til erhvervsaffald

Hos MJT Container udlejer vi containere til virksomheder, så det er muligt at sortere det affald, der bliver produceret i virksomhederne, på den mest hensigtmæssige og mest miljøvenlige måde.

Vi tilbyder totalløsninger inden for containerudlejning, som matcher den branche, jeres virksomhed befinder sig i.

Hos MJT Container er vi naturligvis også behjælpelige med at sætte skilte på de forskellige containere, som I har stående. Det gør det nemt for alle medarbejdere at skabe sig et hurtigt overblik over affaldssorteringen. På den måde kan I bevare overblikket over jeres affaldstyper, og affaldssorteringen bliver dermed nemmere og langt mere effektiv for jeres virksomhed.

Læs mere om erhvervsaffald og fordelene ved affaldssortering.


 


 

Containere til renovering og byggepladser

Hvad enten der er tale om privat- eller industrirenovering, er det ofte en god idé at have en container tilgængelig på lokationen, fordi det gør oprydning og håndteringen af materialerne nemmere.

Ved renovering af gamle bygninger er der ofte en del byggerod, men med den rette type container er det ikke besværligt at sortere affald som f.eks. murbrokker, beton, gips eller træ.

Ved byggepladser er der også ofte behov for containere til den store mængde affald. Når byggeaffaldet bliver sorteret korrekt, kan materialerne blive genanvendt og brugt til nye materialer.

Arbejdet med at afskaffe byggeaffald korrekt bliver betydeligt nemmere, hvis man har de rigtige containere til formålet. Der er f.eks. ikke meget ved at have en lukket container stående, når man skal afskaffe store murbrokker. Derfor har vi dygtige eksperter på området, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om det rette valg af container.

Af hensyn til miljøet bliver der fortsat stillet strengere krav til virksomheder i byggebranchen, og der kan være mange penge at spare ved at sørge for korrekt håndtering af sit byggeaffald. Du kan læse mere om de særlige regler for håndtering af bygge- og anlægsaffald her.

 


 

Containerudlejning til private

Du kan også som privatperson leje containere hos os til ethvert formål. Det kan både være renovering af en eksisterende bygning, nybyggeri eller et større haveprojekt.

Vi har containere i alle typer og størrelser, der matcher ethvert formål. Når man er i gang med et større projekt, hvor der bliver skabt meget affald af forskellig art, kan containere lette arbejdet med at håndtere affaldet.

Vi rådgiver gerne om miljørigtig affaldssortering, og vi er selvfølgelig også behjælpelige med håndtering og indsamling af affaldet.

Vi ved også godt, at det kan være svært at vurdere, hvor meget affald, man reelt producerer i løbet af projektet. Derfor er vi behjælpelige, hvis det viser sig, at den lejede container ikke er den rette. Vi sørger for, at en udskiftning af containeren foregår nemt og hurtigt.