Indsamling af erhvervsaffald

Det er vigtigt for virksomheder at have styr på, hvordan erhvervsaffald håndteres korrekt. Alle virksomheder er forpligtet til at sortere deres affald og samtidig sikre, at affaldet håndteres forsvarligt.

Hvis jeres virksomhed har brug for hjælp til håndteringen og indsamlingen af jeres affald, kan vi hjælpe jer.

Vi tilbyder afhentning af erhvervsaffald inden for alle brancher i hele Østjylland-området. Vi er registreret som indsamler i Affaldsregistret, hvilket er jeres sikkerhed for, at vi altid håndterer jeres virksomheds affald på en korrekt og hensigtsmæssig måde.

Hos MJT Container tilbyder vi totalløsninger inden for affaldsbehandling. Det betyder, at vi klarer det hele for jeres virksomhed, så I kan koncentrere jer om jeres arbejdsopgaver og driften af virksomheden. Vi leverer og opstiller containerne hos jeres virksomhed og foretager affaldstømninger efter behov.

Vi kan tilbyde en ordning med faste tømningsintervaller, og hvis der er visse affaldstyper, I ikke har behov for at få tømt lige så ofte som andre, kan vi også tilbyde en tilkaldsordning. I dette tilfælde skal I blot kontakte os, når der er behov for at få tømt jeres containere.

 


 

Spar penge med korrekt sortering af erhvervsaffald

Vi har altid fokus på miljørigtig affaldshåndtering, og hos os kan I også få hjælp til og rådgivning om korrekt og miljøvenlig affaldssortering.

Det kan nemlig spare jeres virksomhed for mange penge, hvis I sorterer affaldet korrekt. Samtidig er I med til at gøre en forskel for miljøet ved at gøre det muligt at genanvende materialerne.

Vi har et stort udvalg af containere i alle størrelser, hvilket sikrer, at vi altid har en container, der matcher jeres behov. Læs mere om vores containere her.

Med vores komprimatorbiler, krogbiler, kranbil og liftbil kan vi klare en lang række opgaver. Du kan læse mere om vores vognpark her.