Genanvendelse og rådgivning om korrekt affaldssortering

Hos MJT Container har vi et stort fokus på miljømæssige tiltag, herunder miljørigtig affaldssortering. Vi mener, at det skal være nemt at komme af med sit affald på en ansvarlig måde. Det betyder meget for os, at affaldet bliver sorteret og håndteret på en miljørigtig måde. Derfor er vi også registreret som indsamlere af affald i Affaldsregistret. Det er din garanti for, at vi hos MJT Container altid håndterer dit affald på den mest miljøvenlige måde.

Vi er specialister inden for affald samt håndteringen af det. Når private eller virksomheder lejer en container hos os, sørger vi for at rådgive om affaldssortering, når det ønskes. Vi giver nemlig gode råd med på vejen som en naturlig del af vores samarbejde, og vi lægger stor vægt på, at man genanvender så mange materialer som muligt. Det er vigtigt at sortere sit affald for at sikre, at det, der kan genanvendes, ikke går til spilde og deponeres eller brændes. Vi anvender vores faglighed til at klæde vores kunder på til den mest miljøvenlige håndtering af affaldet. Hos os kan du også få skilte med til containeren, der gør det nemmere for dine medarbejdere at sortere korrekt. Gennem sådanne små tiltag får din virksomhed en grønnere profil.

korrekt-genandvendelse

Vi hjælper dig med at sortere dit affald korrekt

Når vi indgår et samarbejde med vores kunder, tages der ofte udgangspunkt i et behov for at leje en container. I den forbindelse får vi oplysninger om den nuværende måde at håndtere affald på. Når vi ved, hvilke typer affald, din virksomhed producerer, og kender det nogenlunde omfang, kan vi rådgive om det rigtige valg af container og affaldssortering.

Det giver ofte anledning til nogle øjenåbnere, når vi hjælper med at se, hvordan det kan gøres både nemmere og mere miljørigtigt. Vi er glade for at være med til at gøre verden lidt grønnere, virksomhed for virksomhed.

MJT Container gør en forskel for miljøet

Hos MJT Container er det ikke kun i vores rådgivning om affaldssortering, at vi har fokus på at gøre en forskel for miljøet. Alle vores biler kører på Shell GTL, som er fremstillet af naturgas i stedet for råolie. Det er derfor et renere brændstof, der udleder færre skadelige stoffer og mindre røg. Vi er på denne måde med til at gøre luften renere. Derudover gør vi en stor indsats for at sikre, at vi finder de rette aftagere til de forskellige affaldsfraktioner. Vi undersøger desuden løbende mulighederne for nye modtagercentre. Det gør vi for at sikre, at vi altid har de bedste og billigste måder at komme af med affaldet på. Hvis du også gerne vil være med til at gøre en forskel for miljøet, så er MJT Container det rette valg for dig – både hvad angår containerudlejning og håndtering af erhvervsaffald.

Vil du i gang med at genanvende?

Hvis du også vil i gang med genanvendelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan både ringe og skrive til os. Ring på telefon 87 61 43 00 eller send en mail til salg@mjtcontainer.dk – så tager vi en snak om, hvad din virksomhed har behov for.