Genanvendelse gør Verden grønnere

Hos MJT går vi meget op i at være miljørigtige. Derfor er vi også indregistreret hos miljøstyrelsen som indsamlere af affald. Det betyder meget for os, at affaldet bliver sorteret og håndteret på en miljørigtig måde. Hvis du også gerne vil være med til at sikre et bedre miljø, er det din garanti for, at vi gør det ordentligt hos MJT, når vi sorterer affald for vores kunder.

Ud over at varetage affaldssorteringen for kunder, kan vi også rådgive om det. Vi er specialister inden for affald, samt håndteringen af det. Vi lægger stor vægt på, at man genanvender så meget som muligt. Når du lejer containere hos os, giver vi gode råd med på vejen som en naturlig del af vores samarbejde. I forlængelse af dette sætter vi skilte på de forskellige containere, så ingen kan være i tvivl om, hvad der skal i hvilken container.

Genanvendelse giver besparelser

For miljøets skyld har man indført en affaldsafgift. Den skal alle virksomheder betale, og afgiften går til affaldssortering. Er man god til selv at sortere sit affald, kan man få nedslag i afgiften. Vælger man at gøre det selv, kan vi hos MJT rådgive jer til en god start på affaldssorteringen. At sortere sit affald er både godt for miljøet, men også en lærerig proces, hvor man får øjnene op for, hvor stor en forskel, det virkelig gør.

Ud over den direkte besparelse i form af nedsat affaldsafgift, er der også en indirekte besparelse ved genanvendelse. Meget affald kan nemlig genanvendes og bruges til at producere nye materialer. Det giver både nogle økonomiske besparelser, men hvad, der er langt vigtigere, er, at naturen bliver sparet for en masse forurening og udpining.

Især på byggepladser og ved industrirenovation gør genanvendelse en forskel.

korrekt-genandvendelseVi hjælper dig til korrekt genanvendelse

Når vi indgår et samarbejde med vores kunder, taget det ofte udgangspunkt i et behov for at leje en container. I den forbindelse får vi oplysninger om deres nuværende måde at håndtere affald på. Når vi ved, hvilke typer affald, din virksomhed producerer, og kender det nogenlunde omfang, kan vi rådgive om det rigtige valg af container og affaldssortering.

Det giver ofte anledning til nogle øjenåbnere, når vi hjælper med at se, hvordan det kan gøres både nemmere og mere miljørigtigt. Hos MJT er vi glade for at være med til at gøre Verden lidt grønnere, virksomhed for virksomhed.

Vil du i gang med at genanvende?

Det er svært at se nogen ulemper ved genanvendelse, selvom det kan være lidt mere tidskrævende, før det bliver til en vanesag. Ud over de økonomiske fordele og hensynet til naturen, kan genanvendelse også være godt for ens markedsføring. Det er nemlig ikke kun virksomhederne, der generelt er ved at blive grønnere – den udvikling kommer fra forbrugerne, der bliver mere og mere bevidste om miljøet og naturen. De betyder også, at for nogle forbrugere, er det en afgørende faktor, om en virksomhed har et grønt image eller ej.

Hvis du også vil i gang med genanvendelse, er du meget velkommen til at kontakte MJT Container. Du kan både ringe og skrive til os. Ring på telefon 87 61 43 00 eller send en mail til salg@mjtcontainer.dk – så tager vi en snak om, hvad din virksomhed har behov for.

Vil du vide mere?