Genanvendelse og rådgivning om korrekt affaldssortering

Hos MJT Container har vi et stort fokus på miljømæssige tiltag, herunder miljørigtig affaldssortering. Vi mener, at det skal være nemt at komme af med sit affald på en ansvarlig måde. Det betyder meget for os, at affaldet bliver sorteret og håndteret på en miljørigtig måde. Derfor er vi også registreret som transportør og indsamler af affald i Affaldsregistret. Det er din garanti for, at vi hos MJT Container altid håndterer dit affald på den mest miljøvenlige måde.

Vi er specialister inden for affald og håndteringen af det. Når private eller virksomheder lejer en container hos os, sørger vi for at rådgive om affaldssortering, når det ønskes. Vi giver nemlig gode råd med på vejen som en naturlig del af vores samarbejde, og vi lægger stor vægt på, at man genanvender så mange materialer som muligt. Det er vigtigt at sortere sit affald for at sikre, at det, der kan genanvendes, ikke går til spilde eller deponeres eller brændes. Vi anvender vores faglighed til at klæde vores kunder på til den mest miljøvenlige håndtering af affaldet. Hos os kan du også få skilte med til containeren, der gør det nemmere for dine medarbejdere at sortere korrekt. Gennem sådanne små tiltag får din virksomhed en grønnere profil.

Vi hjælper dig med at sortere dit affald korrekt

Når vi indgår et samarbejde, tages der ofte udgangspunkt i et behov for at leje en container. I den forbindelse får vi oplysninger om den nuværende måde at håndtere affaldet på. Når vi ved, hvilke typer affald din virksomhed producerer, og kender det nogenlunde omfang, kan vi rådgive om det rigtige valg af container og affaldssortering. 

Vi forsøger altid at hjælpe med at gøre affaldshåndteringen både nemmere og mere miljørigtigt. Vi er glade for at være med til at gøre verden lidt grønnere, virksomhed for virksomhed.

Vi gør en forskel for miljøet

Hos MJT Container er det ikke kun i vores rådgivning om affaldssortering, at vi har fokus på at gøre en forskel for miljøet. Alle vores biler kører på Shell GTL, som er fremstillet af naturgas i stedet for råolie, og derfor er et renere brændstof, der udleder færre skadelige stoffer og mindre røg, eller HVO Biodiesel, som er 100 % biologisk biodiesel. Vi er på denne måde med til at gøre luften renere og sænke CO2 udledningen.

Derudover gør vi en stor indsats for at sikre, at vi finder de rette aftagere til de forskellige affaldsfraktioner. Vi undersøger desuden løbende mulighederne for nye modtagercentre. Det gør vi for at sikre, at vi altid har de bedste og billigste måder at komme af med affaldet på. Hvis du også gerne vil være med til at gøre en forskel for miljøet, så er MJT Container det rette valg for dig - både hvad angår containerudlejning og håndtering af erhvervsaffald.

Vil du bidrage til mere genanvendelse?

Hvis du også vil bidrage til, at endnu flere materialer kan genanvendes, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. 87 61 43 00 eller send en mail til salg@mjtcontainer.dk - så tager vi en snak om, hvad din virksomhed har behov for.