Håndværkere er på byggepladsen

Hold håndværkerne på byggepladsen – ikke genbrugspladsen

Håndværkere er uundværlige i samfundet. De står for at lave nogle af de mest fundamentale og grundlæggende dele af vores liv, og så er de gode til deres arbejde. Altså arbejdet med at bygge.

Alligevel ser vi flere byggepladser, som sender de dygtige håndværkere væk fra byggepladsen med jævne mellemrum.

Det er selvfølgelig ikke, fordi de bliver bortvist, de bliver bare brugt til noget, der ikke er deres spidskompetence.

De kører affald væk fra byggepladsen.

Turen til og fra genbrugspladsen skal i nogle tilfælde ske flere gange dagligt, og tiden brugt på at transportere affald frem og tilbage på de danske landeveje kunne bruges bedre på byggepladsen.

Løsningen er jo simpel nok – lej en håndværkercontainer eller industricontainer, som kan stå på byggepladsen, så håndværkerne ikke skal spilde arbejdstid på at køre med affald.

Håndværkercontainer er en særligt god ide i byerne

Det er særligt en god ide at have en container på byggepladsen, hvis den byggeplads ligger i en af de større byer. MJT er baseret i det østjyske, og derfor tænker vi mest på containerudlejning i Aarhus, Randers, Silkeborg og lignende, når vi snakker de store byer.

Dermed ikke sagt, at det ikke er en god ide med håndværkercontainere på byggepladserne i København, Odense, Aalborg og resten af de store byer, vi har bare taget udgangspunkt i vores nærområde.

Når det er en særligt god ide i større byer, hænger det naturligvis sammen med, at der er mere trafik, man skal igennem.

Det er ikke svært at forestille sig håndværkerne, der er på vej til genbrugspladsen med byggeaffald, som i Aarhus bliver fanget ved køer og vejarbejde.

Her sidder de så bag rattet med affald i bilen, som kunne være smidt i en container, så de kunne have arbejdet videre i stedet for at vente.

Det er ikke tilfredsstillende professionelt, og for virksomheden giver det heller ikke meget mening at lønnede arbejdstimer går med at vente i trafikken og ikke med at arbejde på det projekt, man er blevet hyret til at fuldføre.

Det er lettere at sortere på pladsen

Sortering i containere

Hos MJT Container hjælper vi gerne med at gøre det nemt for håndværkerne ude på byggepladserne, når de smider byggeaffald ud.

Vi kan indrette containerne, så de passer ind på den enkelte byggeplads og skilter gerne, så håndværkerne ikke er i tvivl.

Derudover skaffer vi jer selvfølgelig også gerne af med affaldet, når det er tid til det. På den måde holder I håndværkerne på byggepladsen, hvor de hører hjemme, og hvor de tjener penge til virksomheden.

Hvis I vælger os til at skaffe jer af med affaldet, er I garanteret, at det bliver gjort efter bogen. MJT Container er registrerede affaldsindsamlere ved Miljøstyrelsen, og vi håndterer altid alt affald på ansvarlig vis.

Kunne det være interessant for jer at leje containere til byggepladsen, så ring på telefon 87 61 43 00 eller besøg vores kontaktside, hvor du kan indtaste dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig.