Industrirenovation med den rette container

Når vi skriver industriel renovation, tænker vi på renovationer, der foregår i industrien. Det kan altså spænde over flere forskellige brancher, fx detailkæder og industri, der skal renovere deres bygninger. Renovationen foretages som regel af en bygherre, mens private ofte gør det selv, afhængigt af projektets omfang.

Hos MJT Container finder du de nødvendige containere til din industrielle renovation. Vi har alle typer og størrelser af containere, og det betyder, at de også kan fås i en størrelse, der passer til en snæver placering eller til andre særlige behov.

Rådfør dig med en affaldsekspert

Affaldsekspert er måske ikke nogen flatterende titel – men den vil vi nu alligevel gerne tage på os her hos MJT Container. Derfor rådgiver vi også om affaldssortering og genanvendelse, som du kan læse mere om her. Når det gælder industrirenovation, udlejer vi containere til formålet, og vi anbefaler, at man sørger for at sortere affaldsmaterialerne løbende.

Af hensyn til miljøet er der stillet fortsat skrappere krav til virksomheder i byggebranchen, hvilket indebærer, at de skal foretage den nødvendige affaldssortering selv. Der opkræves en særlig affaldsafgift af alle virksomheder, og i byggebranchen kan der være mange penge at spare på en afgiftsnedsættelse ved at sørge for korrekt håndtering af sit byggeaffald.

goer-noget-for-naturenGør noget godt for naturen

I Danmark brændes der årligt 10 millioner tons affald af. En stor del af denne masse kommer fra både industri og byggepladser. Det betyder, at der stadig er plads til forbedring. Når det gælder renovation i industrien, er der ekstra meget at vinde. Byggematerialer som mursten og mørtel er blandt det mest forurenende at producere, derfor sparer man naturen for meget, når man genanvender så meget, som man kan.

Når man lejer containere hos MJT, sørger vi for at give en god indførsel i korrekt affaldshåndtering. Vi sætter også gerne skilte på containerne uden beregning, så det bliver nemmere for medarbejderne at navigere med de forskellige typer affald.

Lej en container hos MJT

Få en grønnere profil med en container fra MJT – ved at leje en container hos os, får du styrket din virksomheds grønne profil. I renovationsbranchen kan det være en afgørende faktor for potentielle kunder, der vægter miljø højt.

Du kan læse mere om containerudlejning her.

Kontakt os på telefon 87 61 43 00 eller salg@mjtcontainer.dk – vi hjælper dig videre med rådgivning om alt fra containervalg til affaldssortering.

Vil du vide mere?