Kontakten med kunderne

Kontakten med kunderne betyder noget – derfor rådgiver vi

Der er en god grund til, at vi gerne rådgiver vores kunder om den rigtige løsning inden for det ene eller det andet. Det gør en forskel for vores kunder, og på den måde gør det en forskel for os.

Glade og tilfredse kunder er alfa og omega.

Der er to sider af den sag. Det er for det første en god ting for forretningen at tage sig af sine kunder, men det handler også om faglig stolthed.

Vi går op i det, vi laver, og vi vil gerne gøre vores til, at et projekt lykkes og bliver en succes. Vi forsøger altid efter bedste evne at guide vores kunder til det bedst mulige resultat af projektet.

Forretningsmæssigt er det også en god ide at tage sig godt af sine kunder. Så kommer de nemlig igen.

Behandler man sine kunder godt, kan man få ambassadører, der anbefaler en til andre, og det er selvfølgelig godt for forretningen. Og så er det tilfredsstillende, at man kan hjælpe sine kunder godt i mål med deres projekter.

Vi kan hjælpe dig med flere forskellige ting

Mjt hjælper med det hele

Hos MJT Container kan vi hjælpe dig med flere forskellige ting. Det er containerudlejning, vi er mest kendt for, og det er også det, vores navn lægger op til.

Derfor kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at vælge den rigtige containerløsning, der passer til lige præcis dit projekt.

Det gælder blandt andet, hvilken type container du skal bruge for mest effektivt at kunne komme af med dit affald. Det kommer nemlig an på en masse forskellige ting som størrelsen på projektet, typen af affald og flere andre ting.

Her rådgiver vi naturligvis, så vores kunder ender med den helt rette løsning.

Et byggeprojekt er som regel en større opgave, og derfor ved vi godt, at så meget som muligt omkring projektet bare skal køre som smurt.

Vi tilbyder dog ikke kun tomme containere. Hos MJT Container kan du også købe byggematerialer, som du kan få med, når du skal bruge en container. Du kan selvfølgelig også købe dem uden containeren.

Det er altid en god ide at hjælpe hinanden

Tanken om at hjælpe andre gennemsyrer MJT Container. Det rækker ud over rådgivningen af vores kunder og ind i helt andre områder.

Stifter, direktør og ejer Søren Rye Andersen tager jævnligt ud til den lokale tekniske skole og holder oplæg for de unge mennesker om, hvad det giver at arbejde hårdt. Det gør han for at hjælpe så mange unge som muligt på vej mod et godt arbejdsliv.

I det hele taget har virksomheden et stort fokus på sociale emner. Søren hjælper og vejleder unge mennesker, der har brug for noget retning i livet, fordi han gerne vil hjælpe – den ånd lever i hele virksomheden.

På den måde ligger det altså i hele virksomhedens DNA at hjælpe de folk, der findes omkring virksomheden. Her er vores kunder selvfølgelig en del af disse, og derfor bliver vi kun glade, når vi kan hjælpe en kunde i mål med sit projekt.