Containere til ethvert formål

MJT Container henvender sig til stort set til alle brancher – det er blandt andre detailklæder, håndværkere og industrien. Men vi henvender os også til private, der har brug for en affaldscontainer. Det kan for eksempel være i forbindelse med et større renovationsprojekt derhjemme.

Vores containere kommer i alle størrelser, og som et naturligt led i samarbejdet med både private og erhverv rådgiver vi altid vores kunder til rette valg af container – både når det gælder type og størrelse, periode og mere. Det er vigtigt for os, at alle får den rette løsning.

Lej en container til renovationen

Det er både private og virksomheder, der renoverer. Forskellen er dog, at virksomheder som regel får andre til at renovere for sig, mens private af og til gør det selv. Uanset, om der er tale om privat eller industrirenovation, er det oftest en god idé at have container tilgængelig ved lokationen. Det gør det nemmere at afskaffe de gamle materialer.

Ved renovation af gamle bygninger, er der ofte en masse byggerod – og en stor del af det kan være ødelagte murbrokker eller gammelt træværk. Det kan være fristende at smide det hele i den samme container, men det er meget skidt for miljøet. Vi anbefaler, at man som minimum sorterer murbrokker, træ og metal hver for sig. Har man de rette containere til det, behøver det ikke være mere besværligt, og det bliver hurtigt en vane at gøre det rigtigt.

Containere til byggepladser

Ligesom der produceres meget affald ved renovationer, er der som regel også en masse byggematerialer, som går til, når der bygges nyt. Ved byggepladser har man derfor også brug for en container til affaldet. Vi udlejer containere til ethvert formål – også byggepladser. Her mener vi, at det især er vigtigt, at man også er god til at sortere affaldet korrekt.

Ved at sortere byggeaffald korrekt, kan materialerne blive genanvendt og brugt til nye materialer. Det sparer miljøet for rigtig meget, da produktionen af materialer som mursten og mørtel er blandt de mest CO2-forurenende elementer overhovedet.

Du kan læse mere om genanvendelse her.

Containere til private

lej-en-container-til-privat-brugHos MJT Container kan private også leje containere til ethvert formål – det kan både være renovation af en eksisterende bygning, når man bygger nyt, eller når man går i gang med et stort haveprojekt. Når man går i gang med et større projekt, hvor der bliver skabt meget affald af forskellig art, kan en container lette arbejde med at bortskaffe affaldet.

Når vi lejer containere ud til private, rådgiver vi ligeledes også gerne om miljørigtig affaldssortering og genanvendelse. Vi ved også godt, at det kan være svært at vurdere, hvor meget affald, man reelt producerer under et projekt. Derfor er vi meget behjælpelige, når en container viser sig at være for stor eller lille. Vi sørger for, at en udskiftning af en container foregår nemt og billigt.

Vi hjælper også med bortskaffelsen

Når man lejer en container hos os, kan man naturligvis også få hjælp til at bortskaffe sit affald bagefter. Når vi henter containeren, sørger vi for at affaldet bliver bortskaffet på den mest hensigtsmæssige måde. Vi er registreret som affaldsindsamlere hos miljøstyrelsen, og det er vores kunders garanti for, at vi håndterer alt affald på ansvarlig vis.

Lej en container hos MJT Container

For at leje en af vores containere, skal du bare tage kontakt til os. Du kan se billede af nogle af vores containere her på siden, men vi har mange flere. Hvilken container, der passer præcis til dit behov, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde ud af.

Ønsker du at leje en container? Så tøv ikke med at give os et kald.

Vores telefonnummer er 87 61 43 00, og vi er klar til at hjælpe dig videre.

Vil du hellere sende en mail med en beskrivelse af din opgave, så er du også velkommen til det. Vores mailadresse er salg@mjtcontainer.dk – du får svar hurtigst muligt.

Besøg også gerne vores kontaktside – her kan du se, hvor vi bor, og hvornår vi har åbent.

Vil du leje en container?

Find ud af hvilken container type der er den rette for dig

Håndværker

Industri

Mini

Midi

Maxi

Hadsten

Randers

Aarhus

Skanderborg

Silkeborg