Fokuser på egne kernekompetencer og uddeleger resten

Løbeshop.dk er en webshop, som tilbyder stort set alle former for udstyr inden for løb.

Inden samarbejdet med MJT Container stod Løbeshop.dk selv for opgaven med at transportere en del af affaldet til den lokale genbrugsstation. Man fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var den rette løsning hverken økonomisk eller tidsmæssigt, for med en succesfuld webshop er der også en stor mængde affald, som skal sorteres og håndteres. Derfor indgik Løbeshop.dk et samarbejde med MJT Container.

 

Da vi lavede den her aftale, der havde vi groft sagt egentlig ikke tænkt andet, end at vi har nogle containere, der skal tømmes. At det så har vist sig senere hen, at man fra MJT Containers side jo rent faktisk er kommet med nogle løsningsforslag, der har optimeret yderligere, det har været givende for os, og det sætter vi rigtig meget pris på. Jonas Mørkøre Andersen, CEO hos Løbeshop.dk.

Fleksibiliteten er afgørende

For Løbeshop.dk har det været afgørende at finde en samarbejdspartner, som kan imødekomme deres behov for fleksibilitet. Fleksibilitet er nemlig en nødvendighed, når tidspunkterne for containertømninger kan variere. Ifølge Jonas Mørkøre Andersen er den store grad af fleksibilitet en af grundene til, at samarbejdet med MJT Container fungerer:

 

Vi havde en forventning om punktlighed og også en vis fleksibilitet, for vi ved jo ikke altid præcist, hvornår de forskellige containere skal tømmes. Så vi har jo en forventning om, at når vi ringer og spørger, om I kan komme og tømme den efterfølgende dag, så er der en fleksibilitet. Det er jo faktisk ret væsentligt, og det har vi til fulde fået fra jer. Jonas Mørkøre Andersen, CEO hos Løbeshop.dk.

Kan nu koncentrere sig om egne kernekompetencer

Efter at have indgået en aftale med MJT Container om håndtering af affaldet, oplever Løbeshop.dk ikke kun en bedre bundlinje, men de har samtidig erfaret, at en øget affaldssortering også er tidsbesparende for dem selv. Det betyder også, at Løbeshop.dk har formået at nedsætte den tid, som medarbejderne bruger på håndteringen af affaldet markant, så det i stedet er muligt at koncentrere sig om kerneopgaverne i virksomheden:

 

For en virksomhed som vores handler det om at arbejde med ting, der er værdiskabende for os, og det er jo primært vores kerneforretning, vores kernekompetence. Vores kernekompetence er altså ikke at distribuere affald, så der hvor vi kan uddelegere det, der skal vi gøre det. Det er jo egentlig det, det handler om for os. De opgaver, vi ikke selv bør tumle med, dem skal vi lade andre løse for os. Jonas Mørkøre Andersen, CEO hos Løbeshop.dk.

 

Hos Løbeshop.dk bruger man nu mindre tid på affaldshåndtering, og der lægges vægt på den effektivitet, der kendetegner samarbejdet med MJT Container, så affaldsbehandling nu, ifølge Jonas Mørkøre Andersen, "bare er noget, der er der", uden at medarbejderne skal bruge mange ressourcer på det i hverdagen. Når der er behov for rådgivning om nye og mere effektive måder at håndtere bestemte affaldsfraktioner på, er Løbeshop.dk også blevet positivt overrasket over den sparring, man får fra MJT Container:

 

Jamen for mig er en leverandør som MJT Container nogle, der flytter ting for os. Derfor bliver man positivt overrasket, når der så faktisk kommer noget proaktivt fra leverandørens side. Så finder man ud af, at der faktisk er andet i det end bare at flytte noget fra A til B. Jonas Mørkøre Andersen, CEO hos Løbeshop.dk.

 

Du kan læse mere om Løbeshop.dk her