Containerudlejning og bæredygtige affaldsløsninger

Hos MJT Container er vi eksperter i containerudlejning og bæredygtige affaldsløsninger. Siden 2008 har vi beskæftiget os med alle typer opgaver inden for håndtering og transportering af virksomheders affald. Vi udlejer containere i alle størrelser til både virksomheder og private. Du kan leje maxicontainere gennem vores webshop, men har du brug for en mindre container, er du velkommen til at kontakte os, for vi kan også tilbyde minicontainere og midicontainere. Udover containerudlejning og affaldsindsamling tilbyder vi også levering af materialer som sand, grus og sten m.m., som du også kan finde på vores webshop.

Fælles for vores løsninger er, at vi altid er fleksible og oprigtige i vores tilgang til samarbejdet, og derfor tilpasser vi vores løsninger til kundernes individuelle behov. Vi har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for miljøet, og vi er desuden registreret som indsamler og transportør af affald i Affaldsregistret, hvilket er din garanti for, at vi håndterer dit affald på en korrekt, sikker og miljøvenlig måde. Vi er bevidste om vores ansvar, og vi arbejder seriøst i affaldsbranchen med et oprigtigt ønske om at gøre det hele lidt grønnere.

Alle medarbejdere har kontakt med vores kunder, og de er med til at sikre, at der er et godt flow i de daglige opgaver. For os betyder det meget, at vores kunder har en god oplevelse med servicen, og at man som kunde hos os føler sig klædt på til at påbegynde affaldssorteringen, når containeren er lejet. Derfor er vores medarbejdere altid behjælpelige og rådgiver gerne om korrekt og miljørigtig affaldssortering.


 


Historien bag MJT Container

Efter mange år i branchen valgte den administrerende direktør, Søren Rye Andersen, i 2008 at starte sin egen virksomhed. Sørens erfaring med containere går helt tilbage til 1977, og med sin store erfaring inden for branchen er det gået stærkt for MJT Container, og vi har oplevet vækst og udvidet løbende. Det har f.eks. betydet, at vi i 2014 blev den stolte modtager af Børsens Gazellepris.

Alle vores medarbejdere er med til at sikre vores vækst og fremgang. Hos os er det vores målsætning altid at finde den bedste løsning til den enkelte kunde, og at vi er med til at sætte et grønnere aftryk på vores jord. Vi udvider fortsat forretningen, så vi kan blive ved med at gøre en forskel for både kunder og miljøet.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 87 61 43 00 eller salg@mjtcontainer.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen.

Søren, direktør

soeren@mjtcontainer.dk

Torben, konsulent

torben@mjtcontainer.dk

Lene, disponent

salg@mjtcontainer.dk

Karen, bogholder

karen@mjtcontainer.dk