Containerudlejning og affaldsbehandling

MJT Container er din professionelle samarbejdspartner inden for containerudlejning og affaldsbehandling. Vi tilbyder containerudlejning til erhverv og private, og vi leverer totalløsninger inden for affaldsbehandling til alle typer virksomheder. Fælles for vores løsninger er, at vi altid er fleksible og oprigtige i vores tilgang til samarbejdet, og derfor tilpasser vi vores løsninger til kundernes individuelle behov.

Hos MJT Container har vi et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for miljøet, og vi er desuden registreret som indsamlere i Affaldsregistret, hvilket er din garanti for, at vi håndterer dit affald på en korrekt, sikker og miljøvenlig måde. Vi arbejder seriøst i affaldsbranchen med et oprigtigt ønske om at gøre det hele lidt grønnere, og derfor er vores medarbejdere altid behjælpelige og rådgiver gerne om korrekt og miljørigtig affaldssortering.

Historien bag MJT Container

Efter mange år i branchen valgte den administrerende direktør, Søren Rye Andersen, i 2008, at starte sin egen virksomhed. Sørens erfaring med containere går helt tilbage til 1977, og med sin store erfaring inden for branchen er det gået stærkt for MJT Container, der har oplevet vækst og udvidet løbende. Det betød også, at vi i 2014 blev den stolte modtager af Børsens Gazellepris.

I dag beskæftiger MJT Container 14 medarbejdere, der alle er med til at sikre vores vækst og fremgang. Hos MJT Container er det vores målsætning altid at finde den bedste løsning til den enkelte kunde, og at vi er med til at sætte et grønnere aftryk på vores jord. Vi udvider fortsat forretningen, så vi kan blive ved med at gøre en forskel for både kunder og miljøet.

Medarbejdere med medbestemmelse

Alle medarbejdere har kontakt med vores kunder, og de er med til at sikre, at der er et godt flow i de daglige opgaver. For os betyder det meget, at alle vores kunder har en god oplevelse med servicen, og at man som kunde hos MJT Container føler sig klædt på til at påbegynde affaldssorteringen, når containeren er lejet. Derfor får alle MJT Containers ansatte den rette uddannelse, samt gode og nødvendige kurser. Dette sikrer, at alle chauffører kan rådgive om affaldssortering og genanvendelse, når de er hos kunden.

Søren

Søren

Direktør

Torben

Torben

Konsulent
Lene

Lene

Disponent
Karen

Karen

Bogholder
Caroline

Caroline

Marketingansvarlig