Vores vognpark

Hos MJT Container kan vi tilbyde forskellige biler, som sikrer, at vi kan håndtere og løse en lang række opgaver for både virksomheder og private. Vores varierede vognpark betyder, at vi både kan håndtere og tømme mindre containere på stedet, og at vi kan håndtere og tømme store maxicontainere, der f.eks. ofte anvendes på byggepladser. Hvis du skal have transporteret eller løftet diverse materialer, kan vi også klare det med vores kranbil. Læs mere om vores biler, og hvad de anvendes til.


Komprimatorbiler

Vores komprimatorbiler anvendes til indsamling af småt brændbart, restaffald og genanvendelige materialer som pap og papir, som er sorteret i mini- og midicontainere. Komprimatorbilerne indsamler også klar blød plast samt pap- og plastballer. Med denne type bil tømmes containerne på stedet.

Krogbiler

Vi har 4-akslede krogbiler, som anvendes til at håndtere vores maxicontainere og mobilkomprimatorer. Vores krogbiler indsamler og håndterer alle typer affald, korn og materialer som f.eks. jord, sand, sten, grus og granitskærver. Derudover kører lastbilerne med overføringsdele til forskellige typer containere.

 


Kranbil

Vores kranbil anvendes til levering af midicontainere og andre containertyper, der skal løftes eller placeres specielt hos vores kunder. Derudover håndterer kranbilen pap- og plastballer, staldgødning og mange andre typer affald og anvendes til grabning af f.eks. jern, jord, sand, sten og andre materialer.

 Liftbil

Vores liftbil anvendes til levering af minicontainere og andre affaldsløsninger som f.eks. posestativer og plastfade. Derudover anvendes vores liftbil til tømning og ombytning af minicontainere, som anvendes til affaldsfraktioner som f.eks. glas, metal, hård plast, farvet plast og elektronik.