• Med vores biler kan vi klare enhver opgave

Komprimatorbiler

Vores komprimatorbiler anvendes til indsamling af småt brændbart, restaffald og genbrugelige materialer som pap, papir og klar plast, som er sorteret i mini- og midicontainere. Komprimatorbilerne håndterer også pap- og plastballer.

Krogbiler

Vi har både 3- og 4-asklet krogbiler som anvendes til at håndtere vores maxicontainere og mobilkomprimatorer. Vores krogbiler indsamler og håndterer alle typer affald, korn og materialer som f.eks. jord, sand, grus og granitskærver. Derudover kører lastbilerne med overføringsdele til forskellige typer containere.

Kranbil

Vores kranbil anvendes til levering af midicontainere og andre containertyper, der skal løftes eller placeres specielt hos vores kunder. Derudover håndterer kranbilen pap- og plastballer, staldgødning og mange andre typer affald og anvendes til grabning af f.eks. jern, jord, sand, stenmaterialer og andre materialer.

Liftbil

Vores liftbil anvendes til levering af og ombytning af minicontainere, som anvendes til f.eks. glas, metal, hård plast, farvet plast og elektronik.